Mengapa anda perlu memilih produk kami ?

Lihat kelebihan produk kami berbanding dengan koperasi lain

PROSES PERMOHONAN PANTAS

Borang permohonan boleh didapati secara atas talian (online). Setelah borang tersebut telah siap diisi serta dilengkapi dokumen sokongan, pelanggan boleh email kepada pihak agensi sebelum membuat urusan pos. Pihak agensi akan membuat permohonan secara menggunakan sistem web dan ianya akan terus diproses oleh pihak pembiaya terlebih dahulu tanpa perlu menunggu borang yang dihantar.

kelulusan 24 jam

Bagi kes kecemasan seperti keperluan perubatan seperti pembedahan, pihak agensi akan membuat pemohonan keutaman kes bagi pihak pelanggan dan sekiranya tiada masaalah berbangkit seperti kelewatan pengesahan majikan, permohonan anda boleh diluluskan didalam masa 24 jam. Permohonan normal biasanya mengambil masa hanya sekitar 48 jam sahaja,

syarat yang minimal

Tidak seperti pihak bank yang membuat pengiraan DSR, produk kami mengenepikan semua itu. Apa sahaja kelayakan potongan yang ada didalam slip gaji anda akan melayakkan anda memohon pembiayaan semaksimum RM 150,000 dan sehingga tempoh pembayaran semula maksima 10 tahun. Kadar keuntungan produk kami juga adalah sangat kompetatif berbanding dengan koperasi-koperasi lain.

Semak Kelayakan Pembiayaan Anda Disini

agensi pembiayaan peribadi bumiputera

Pembiayaan Peribadi Islamik kakitangan Awam Kerajaan Persekutuan, Kerajaan Negeri, Badan Berkanun & Tidak Berkanun, Majlis Perbandaran & Universiti Tempatan

10 Tahun Konsultansi Kewangan Yang Cemerlang

Maya Plan Services merupakan sebuah syarikat bumiputera yang menjadi agensi perkhidmatan pembiayaan peribadi dari pelbagai Koperasi, Yayasan dan Bank. Kami memiliki pengalaman mengurus pembiayaan peribadi melebihi 10 tahun.  

Kami tidak hanya menjual produk malah kami juga akan memberi khidmat nasihat kepada pelanggan berkenaan pembiayaan peribadi yang terbaik untuk mereka.

Kami mempunyai pelbagai rangkuman produk pembiayaan daripada Bank & juga koperasi. Oleh yang demikian, kami berupaya memberi panduan pembiayaan mengikut keperluan pelanggan.

team pengurusan

"Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success."

Natasha Rosli

Natasha rosli

Eksekutif Pemasaran Kanan

” Character is doing the RIGHT THING even no one is looking “

dzul Irham

Eksekutif Pemasaran Digital

” In order to succeed, we must first BELIEVE that we can “

ani izatul

Eksekutif Pengurusan

” Think Deeply. Speak Gently. Love Much. Laugh A Lot. WORK HARD. Give Freely & Be Kind “

testimoni pelanggan

Lihat Apa Kata Pelanggan Yang Telah Berurusan Dengan Agensi Kami

Pendidikan

 ” Adik saya memerlukan bantuan kewangan untuk membayar yuran universiti. Saya mencari maklumat dan pertama kali saya masuk ke website pantasloan ni, saya mencuba cari tahu mengenai syarikat ini. Setelah yakin, saya mengisi maklumat yang diperlukan dan tak lama kemudian, Cik Tasha ni call. Nadanya meyakinkan. Dalam masa singkat saya berasa senang berurusan dengan dia. Segala urusan dilakukan dengan cepat kerana dibuat secara online. Mudah sungguh  proses permohonan ni. Selepas 2 hari, malam tu saya semak akaun, ehh…duit dah masuk rupanya. Alhamdulillah.. Tak sangka secepat ini. Lebih kurang 48 jam dah dapat duit. Terima Kasih yer Tasha kerana permudahkan urusan saya..”

Nordiana Nordin

nordiana nordin

Kecemasan

” 5 hari lepas kereta saya breakdown. Sib baik la on the way balik keje. Kereta kena tarik ke bengkel, esoknya mekanik telefon bagitau nak kena overhaul ! Aduhai, mana nak cari duit 4 ribu sekarang, simpanan yang ada untuk kegunaan anak masuk sekolah nanti. Susah jugak saya suami isteri nak pegi keje kalau takde kereta. Saya google la cari pinjaman yang boleh dapat cepat. Saya masuk website pantasloan ni, selepas saya bagi maklumat yang perlu, mereka beri details pembiayaan, saya siapkan dokumen dan selepas 2 hari, saya check tengok duit dah masuk dalam akaun. Leganyaa. Terima Kasih kerana membantu melancarkan proses permohonan saya.. “

Awang Yunus

awang yunus

Perubatan

” Malam tu mak saya telefon bagitau adik sakit dan immediately nak operate sebab appendix dah pecah. Duit yang ada pun tak mencukupi. Nak tak saya kena cari alterntif segera. Saya cari² di internet, terjumpa agensi ni dan terus wassap pegawai mereka. Tanpa berlengah lagi saya terus siapkan dokumen. Sangat senang sebab borang boleh pakai email jer. Saya siapkan segala dokumen dan petang selepas kerja terus hantar borang kepada pegawai mereka. Kes saya ni diberi keutamaan sebab kes emergency. Keesokkan malamnya, duit pembiayaan dah masuk dalam akaun saya. Syukurlah ada pembiaya seperti yayasan yang dapat membantu ketika saya amat memerlukan.. “

Siti Jamilah

siti jamilah

Nak Semak kelayakan ?

Kami sentiasa ada disini memberikan khidmat nasihat kewangan yang terbaik untuk anda

MAYA PLAN SERVICES
D228, Plaza Suria, Damansara Damai,
Petaling Jaya, Selangor.

Isnin – Jumaat :
9 pagi – 6 petang

Dapatkan Promosi Pembiayaan Peribadi Terkini Daripada Kami

Hubungi Perunding Kewangan kami 
0178211486

Hakcipta Terpelihara Maya Plan Services 2019 ©