Skip to content

Jadual Pembayaran Public Islamic Bank

public islamic bank

Dibawah berikut adalah jadual pembayaran Public Islamic Bank bagi produk pembiayaan peribadi Bae AG-i. Ianya ditawarkan kepada kakitangan awam diseluruh Malaysia.

Pembiayaan Peribadi-i Public Islamic Bank

Produk Pembiayaan Peribadi-i Public Islamic Bank yang tidak bercagar ini ditawarkan khusus kepada kakitangan agensi-agensi kerajaan. Ia dikira berasaskan kadar tetap dan ianya tetap sehingga tempoh matang pembiayaan tersebut.

Kemudahan yang tersedia adalah untuk kegunaan peribadi dan dibenarkan oleh prinsip Syariah. Konsep Syariah yang pakai adalah Bai Inah – Konsep di mana pelanggan akan membayar ansuran Bank untuk aset yang dijual.

Jadual pembayaran bagi produk Pembiayaan Peribadi Bae AG-i Public Islamic Bank

Penafian

  • Jadual di atas adalah untuk tujuan ilustrasi sahaja.
  • Caj perkhidmatan potongan gaji dari Angkasa sebanyak 1.5% termasuk didalam ansuran bulanan di atas.
  • Adalah dianggarkan ansuran bulanan di atas berdasarkan kadar keuntungan rata yang dikenakan ke atas jumlah pembiayaan yang diluluskan.
  • Ansuran bulanan dibundarkan sehingga dua (2) tempat perpuluhan.

Produk Pembiayaan Peribadi Patuh Syariah Public Islamic Bank

Semak link dibawah untuk keterangan lanjut mengenai produk ini


SEMAK KELAYAKAN ANDA

Untuk menyemak kelayakan, klik ikon E-SEMAK dibawah ini

Anda boleh juga menghantar butiran gaji kepada saya melalui aplikasi whatsapp dibawah (Waktu Pejabat) untuk pengiraan kelayakan.


TIPS & INFORMASI

Rencana berikut mengandungi tips mengenai cara untuk memproses permohonan pembiayaan menjadi lebih pantas


INFO KEWANGAN

Sekiranya anda memerlukan tips kewangan seperti maklumat laporan Ctos, Ccriss dan perkara lain berkaitan kewangan kami juga ada menyediakan beberapa artikel kewangan untuk anda mengetahui dengan lebih jelas lagi mengenai :

Kami akan sentiasa menambahbaik kandungan maklumat serta tips kewangan di laman web kami daripada masa ke semasa. Jangan lupa untuk mengunjungi laman web kami lagi untuk mengetahui promosi terkini serta membaca artikel-artikel menarik ini.

Open chat
1
Anda perlukan bantuan ?
Hello...
Saya Ahmad. Boleh saya bantu anda?