Skip to content

Peluang Menambah Pendapatan Secara Mudah

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera…

Hai, nama saya Irham daripada MAYA PLAN SERVICES (MPS) dan saya merupakan instruktur bagi mereka yang telah mendaftarkan diri sebagai sebagai agen dibawah agensi kami.

AGENSI BUMIPUTERA

Maya Plan Services (MPS) merupakan salah satu syarikat bumiputera yang mendapat lesen daripada RCE MARKETING yang menguruskan Pembiayaan Peribadi ( Personal Loan ) daripada YAYASAN IHSAN RAKYAT (YIR) dan YAYASAN DEWAN PERNIAGAAN MELAYU PERLIS BERHAD (YYP) untuk Kakitangan Kerajaan & Badan Berkanun diseluruh Malaysia.

PROGRAM PENDAPATAN DARIPADA RUMAH

Program PDR ( PENDAPATAN DARIPADA RUMAH ) adalah satu program menambah/menjana pendapatan tanpa memerlukan modal besar, hanya perlu telefon pintar (smart phone) dan juga talian internet. Program ini telah dilancarkan oleh Pengarah Urusan Maya Plan Services iaitu Encik Mohd Fairuz Bin Mohd Saari semenjak Julai 2017 lagi. Untuk menjadikan program ini lebih berjaya, pihak pengurusan MPS telah melantik saya untuk membantu menguruskan program ini mulai tahun 2018. 

MATLAMAT PROGRAM

  • Melatih individu² yang berminat untuk menambah pendapatan secara sampingan ataupun menjadikan bidang loan ini sebagai pendapatan utama hanya daripada rumah.
  • Melatih individu yang berkebolehan untuk menubuhkan agensi mereka sendiri dan berkembang lagi.

MENGAPA ANDA PERLU TURUT SERTA DALAM PROGRAM INI

  • Penyertaan masuk ke program ini adalah PERCUMA, tiada yuran dikenakan bagi menjadi ahli.
  • Anda boleh bermula daripada rumah – Tempat tinggal masing², tanpa perlu keluar jauh.
  • Tiada sebarang ” Target Sales ” dikenakan dan anda semua dibayar komisyen mengikut kelulusan permohonan pelanggan anda.
  • Kesemua produk yang kami sediakan, tidak perlu membuat anda menunggu atau meminta sebarang bayaran daripada pelanggan.
  • ‎Pelanggan utk produk ini merangkumi seluruh jabatan yang layak dengan kadar interest paling compatible dan menerima permohonan tanpa sebarang peraturan yang ketat seperti bank.
  • Proses kelulusan yang cepat ( 24-48 jam) dan proses pembayaran komisyen dalam masa 7 hari selepas kelulusan permohonan pelanggan anda.
  • Pemprosesan dan Pembayaran komisyen secara telus, dimana anda semua sebagai Master Agen atau Agen atau Sub Agen akan terus dibayar komisyen melalui akaun bank masing².

Jadi selepas anda mendaftarkan diri, saya akan memberikan anda kata laluan halaman baru dimana kita akan memulakan SESSI PENGENALAN PRODUK (Product Knowledge) dan juga SOP (Standard Of Procedure) bagi mengetahui lebih lanjut lagi mengenai tatacara sebagai seorang agen pengendalian PEMBIAYAAN PERIBADI (Personal Loan) ini.


Bagi pihak pengurusan MPS, saya ucapkan Ribuan Terima Kasih kerana mengunjungi laman web www.pantasloan.my Untuk sebarang pertanyaan lain, anda boleh menghubungi saya melalui talian 012.6911.486 pada waktu pejabat.

~ Dzul Irham ~ Kemaskini 26 Nov 2019 ~


PENDAFTARAN

Sila isi semua petak diborang ini. Pihak kami akan menghubungi anda secepat mungkin. Terima Kasih.

NOTA :
Pihak kami akan menghantar email mengenai pengesahan pendaftaran anda serta keterangan mengenai produk² pembiayaan. Anda juga akan dimasukkan kedalam group whatsapp untuk agen berdaftar dibawah agensi kami.

Open chat
1
Anda perlukan bantuan ?
Hello...
Saya Ahmad. Boleh saya bantu anda?