Skip to content

Permohonan Pantas Pinjaman Atas Talian

mohon pinjaman atas talian

Tajuknya mungkin agak skeptikal, bahasa mudahnya kita selalu guna “Online”, itu yang kita biasa faham. Boleh dikatakan hampir kesemua penyedia pinjaman/pembiayaan di Malaysia masih lagi menggunakan kaedah lama. Kaedah lama yang dimaksudkan ialah, kena dapatkan borang yang asli/original daripada bank, koperasi atau agen sendiri. Kemudian tempoh masa proses ada yang seminggu hinggalah paling lama 45 hari.

Umumnya kita tidak suka meminjam melainkan dengan keperluan yang mendesak, perkara diluar dugaan ataupun memenuhi tuntutan keperluan. Yang mengecewakan sekarang, banyak pembiaya tidak mampu untuk membantu kita disaat memerlukan bantuan.

Proses Permohonan Sepantas 24 Jam

Bagaimana sekiranya saya katakan bahawa pihak kami mempunyai produk yang mudah cara, proses dengan pantas dan wang masuk ke dalam akaun dalam masa 24 – 48 jam sahaja !?? Sudah tentunya anda terkejut kerana jarang terdengar info yang sebegini.

Revolusi Terkini

Kini, anda boleh membuat permohonan secara pantas kerana segalanya bermula daripada atas talian/online. Kenapa saya berani berkata begini, ianya disebabkan beberapa faktor kelebihan yang ada pada produk kami.

  1. Anda tidak perlu lagi menunggu Borang Permohonan/Form di pos kepada anda. Sekarang ianya boleh dihantar terus ke email anda. Tak sampai seminit dah ada dalam inbox.
  2. Borang ini berbentuk fail pdf dan boleh diisi dengan menggunakan komputer ataupun telefon pintar anda.
  3. Perunding Perkhidmatan kami akan berbuat lebih untuk anda. Cuma beri details yang diminta dan kami akan mengisi kesemua maklumat tersebut kedalam borang. Anda cuma muat turun/download dan cetak/print sahaja.

Seterusnya anda hanya perlu sediakan 4 dokumen sokongan yang penting seperti ;
1. Salinan Kad Pengenalan
2. Surat Pengesahan Jawatan Terkini
3. Slip Gaji 3 Bulan Terkini
4. Penyata Akaun Bank

Proses Permohonan

Setelah mendapatkan chop pengesahan & tandatangan majikan pada borang & dokumen sokongan, anda hanya perlu Imbas/Scan dan hantar ke email kami. Pihak kami akan membuat permohonan terus kepada pihak pembiaya melalui sistem permohonan atas talian/Online Applications dan permohonan anda akan terus disemak dan diproses. Didalam masa yang sama, anda akan mula membuat penghantaran pos borang tersebut ke pejabat kami.

Permohonan Lulus & Wang Masuk Akaun Bank Anda

Sekiranya tiada masaalah berbangkit seperti kelewatan pengesahan majikan dan lain², wang akan masuk ke dalam akaun anda biasanya selepas 12 jam dari tempoh masa kelulusan dibuat. Perunding Perkhidmatan kami akan menghubungi anda daripada masa ke masa untuk memberitahu status permohonan anda.

Baca tips ini : Bagaimana Hendak Memastikan Pinjaman Anda Diluluskan Dengan Pantas !?

Semak Kelayakan Pinjaman Anda

Open chat
1
Anda perlukan bantuan ?
Hello...
Saya Ahmad. Boleh saya bantu anda?